Acupunctuur Praktijk | Rotterdam en Capelle a/d IJssel

Gratis intakegesprek | Online Boeken

De Praktijk

Mijn naam is Patrick Ouwerkerk (1966) en ben werkzaam geweest als HBO-verpleegkundige in de reguliere westerse gezondheidszorg.
In 1989 ben ik tijdens werk bij een specialistisch team in aanraking gekomen met acupunctuur en heb destijds een opleiding gevolgd die met name gericht was op oor acupunctuur.
Mijn interesse was hierdoor gewekt en dit heeft mij doen besluiten om mij volledig te richten op de Traditionele Chinese Geneeswijze. Mijn opleiding tot acupuncturist heb ik gevolgd bij de  Traditional Chinese Medicine Academie Nederland te Amsterdam. 

Inmiddels heb ik samen met mijn echtgenote Kim Boersema een gezamenlijke praktijk in zowel Rotterdam als Capelle aan den IJssel. Mijn vrouw is hier al jaren aan de slag als Gestalttherapeut en ik als Acupuncturist.
De Praktijk in Rotterdam is gevestigd op de Kleiweg (Hillegersberg). De ruimte in Capelle aan den IJssel bevind zich naast onze woning.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Dit is een overkoepelende beroepsvereniging voor erkende acupuncturisten in Nederland. De leden hiervan hebben een westerse medische vooropleiding op hbo-niveau afgerond en hebben hun acupunctuur diploma behaald aan een door de NVA erkende opleiding.
Ook staat de NVA garant voor de kwaliteit van de beroepsuitoefening van haar leden. Binnen de NVA worden strenge gedragsregels en regels betreffende ethiek gehanteerd. De vereniging voert een actief beleid met betrekking tot tuchtrechtspraak en arbitragezaken. Ze stelt hoge eisen aan haar leden op het gebied van hygiëne en steriliteit tijdens de behandeling.

De vereniging verplicht haar leden tot het volgen van jaarlijkse bijscholingen.

Omdat ik aangesloten ben bij de NVA vergoeden de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk de behandelingen.

Binnen onze praktijk bieden wij een professionele en deskundige behandeling aan in prettige omgeving. Ik vind het belangrijk dat je ontspannen en met een goed gevoel mijn praktijk verlaat.

Zowel de praktijk in Capelle aan de IJssel als die in Rotterdam zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
In zowel Rotterdam als Capelle aan den IJssel is er voldoende gelegenheid om gratis te parkeren. 

Zou acupunctuur jou kunnen helpen?
Heb je klachten en zou je willen weten of acupunctuur je zou kunnen helpen? Neem contact op en ik beantwoord graag je vragen.

Neem nu nog contact op:
T -  06 832 538 38
T -  010 227 14 02
E -  info@acupunctuurrijnmond.nl

NVA geregistreerd

Praktijkadres Rotterdam

A -Kleiweg 206 B
3051 SL Rotterdam

Openingstijden Rotterdam

di 10:00 - 16:00 uur
wo 15:00 - 20:00 uur
do 10:00 - 15:00 uur

Praktijkadres Capelle a/d IJssel

A - Filosofentuin 58
2908 XB Capelle a/d IJssel

Openingstijden Capelle a/d IJssel

vr 10:00 - 16:00 uur


Telefonisch & E-mail

T -  06 832 538 38
T -  010 227 14 02
E -  info@acupunctuurrijnmond.nl

Acupunctuur Praktijk | Rotterdam en Capelle a/d IJssel
Dit is een website van Smyler Web || Beheerder.